BEDRIJFSINFOPROMOTIES
IK WENS TE HURENIK WENS TE KOPENIK WENS TE VERHURENIK WENS TE VERKOPENIK WENS TE PUBLICERENDOMEIN DIRECTORYFAQ - VEELGESTELDE VRAGENVOORWAARDENCONTACTEER ONSVOLLEDIGE LIJST
ZOEK EEN DOMEIN


Waarom een beroep doen op domeinwinkel.be voor het verhuren van domeinnamen?
Elke dag bezoeken honderden geïnteresseerden onze website, op zoek naar een geschikte domeinnaam. Wij publiceren onze website via diverse reclamemedia (tijdschriften, vakbladen, banners). Bovendien verwijzen alle domeinnamen uit ons assortiment, na ingave op het internet, onmiddellijk naar onze website. Domeinwinkel.be is de eerste en mogelijk de enige website in Belgïe die op haar specifieke wijze gespecialiseerd is in het verhandelen van Nederlandstalige en Engelstalige .be-domeinnamen.
Indien u beschikt over een generieke domeinnaam die u niet (meer) gebruikt en waarvan dat u vindt dat hij een interessante marktwaarde vertegenwoordigt, kan u overwegen deze naam via onze bemiddeling te verhuren. Wij zorgen voor publicatie op onze website en handelen alle formaliteiten af met de huurder.

Hoe werkt het?
U draagt de naam aan ons over en betaalt € 20 (excl. BTW) per jaar voor de publicatie op onze website. U bepaalt in overleg met ons een reële maandelijkse huurprijs. De minimale huurperiode bedraagt 6 maand en de maximale periode wordt voorafgaand met u afgesproken. Indien de naam wordt verhuurd wordt het huurbedrag verminderd met het commissieloon (40%) aan u overgemaakt. Indien u kiest voor deze optie, vul dan dit formulier in (zie ook "ik wens te publiceren" als alternatief).

   
               
     
   hosting & webdesign by webservice-aerts.comô